Botifarró

Distingim dos tipus de botifarrons: el blanc i el negre. Els dos són embotits tradicionals de les Illes Balears provinents del porc i elaborats amb les mateixes parts del porc bullides. La diferència entre ells és que al botifarró negre també s’hi posa sang, aconseguint així aquest color fosc tan característic. L’espècie principal del botifarró negre és el fonoll. A més a més, el botifarró negre és allargat (semblant a una ferradura petita) ja que s’emboteix amb budell natural de porc.

Per la seva banda, el botifarró blanc és un embotit de forma cilíndrica elaborat amb les parts del porc bullides i condimentades amb unes espècies molt característiques: canyella i nou moscada. Ambdós espècies li proporcionen un aroma i un gust dolç que el fa inconfundible i aromàtic. No s’emboteix en cap budell sinó que s’embolica amb la mantellina del porc.

A Embotits Raima els seguim fent artesanalment amb la millor selecció de carn de l’illa seguint les tradicions apreses.

•••

Botifarró negre

botifarro_embotits_raima

fonoll

Descripció: Embotit de porc elaborat amb diferents parts del porc, cuites, picades i condimentades amb espècies naturals com el fonoll i el pebre negre. S’emboteix en un budell natural de porc.

Ingredients: Carn de diferents parts del porc, sang de porc, sal, fonoll i pebre negre. Budell natural de porc.

Maduració: No té curació. És un embotit cuit.

Característiques: Es pot menjar cru, escalfat a la brasa o en guisats.


Compra botifarró negre

 

Botifarró blanc

botifarro_blanc_embotits_raima

canyella_embotits_raima

nou_moscada_embotits_raima

Descripció: Embotit de porc elaborat amb diferents parts del porc, cuites, picades i condimentades amb espècies naturals com la canyella i la nou moscada. Embolicat amb una mantellina de porc.

Ingredients: Carn de diferents parts del porc, sal, canyella, nou moscada i pebre negre. Mantellina de porc.

Maduració: No té curació. És un embotit cuit.

Característiques: Es pot menjar cru o escalfat a la brasa.


Compra botifarró blanc